17. Septembris 2020 13:03
Jaunumi
Tieslietu ministrijas amatpersonas piedalās akcijā "Ierēdnis ēno uzņēmēju"

Trešdien, 16. septembrī, Tieslietu ministrijas amatpersonas piedalījās iniciatīvā "Ierēdnis ēno uzņēmēju", ēnojot trīs dažāda veida uzņēmumus un pārrunājot privātā un publiskā sektora sadarbības pilnveidošanas iespējas.

Aizvadot dienu ēnojot uzņēmumu AS "Printful Latvia", Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs norāda: "Gan publiskajam, gan privātajam sektoram ir viena loma un mērķis - sniegt savus pakalpojumus. Pateicoties iniciatīvai aizvadīta produktīva diena, lai uzklausītu uzņēmumu par viņu interesējošiem jautājumiem, gan informējot par aktualitātēm valsts pārvaldē."

Kā vienu no būtiskākajām aktualitātēm par ko valsts sekretārs informēja AS "Printful Latvia" darbiniekus bija Ekonomisko lietu tiesas virzība. Tāpat arī par to kā valsts pārvalde mainās un ir aktīva dažādiem efektīviem un racionāliem, nebirokrātiskiem pārmaiņu procesiem. Savukārt uzņēmums AS "Printful Latvia" atzinīgi izteicās par Latvijas progresu datu aizsardzības un uzraudzības jomā.

Valsts sekretāra vietniece tiesību politikas jautājumos Laila Medina, Civiltiesību departamenta direktore Dagnija Palčevska un Civiltiesību departamenta Vispārējo civiltiesību nodaļas jurists Jānis Bērziņš ēnoja uzņēmumu AS "Swedbank". "Bija ļoti noderīgi novērot kā ministrijas kompetencē esošie likumi darbojas praktiski uzņēmuma ikdienā. Vienlaikus bija atzinīgi izrunāt ar uzņēmumu turpmākās sadarbības iespējas. Pateicamies AS "Swedbank" par sniegto iespēju iepazīt viņu atziņas par Tieslietu ministrija veidoto tiesību politiku," atzīmē Laila Medina.

Iniciatīvā piedalījās arī Civiltiesību departamenta Komerctiesību nodaļas vadītāja Baiba Lielkalne, ēnojot uzņēmumu SIA "Greenvalley".

Iniciatīvu “Ierēdnis ēno uzņēmēju” organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameru, Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Biznesa savienību un Junior Achievement Latvia.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties