16. Decembris 2020 14:34
Jaunumi
Konkursā par Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja vadīšanu uz otro kārtu izvirzīti četri pretendenti

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja direktora atlases komisija pieņēmusi lēmumu uz konkursa otro kārtu izvirzīt visus četrus pretendentus, kas bija pieteikušies konkursā. Konkursa pirmās kārtas ietvaros komisija izskatīja iesniegtos dokumentus. 

Uz konkursa otro kārtu izvirzītie pretendenti skaidros konkursa komisijai savu motivāciju ieņemt šo amatu, kā arī prezentēs savu redzējumu par iestādes attīstību turpmākajos piecos gados.  

Savukārt pretendenti, kas sasniegs konkursa trešo kārtu, tiks vērtēti, analizējot viņu vadības kompetences: stratēģisko redzējumu, komandas vadīšanu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, darbinieku motivēšanu un attīstīšanu, kā arī pārmaiņu vadīšanu. 

Šos atlases procesus Valsts kanceleja ir gatava nodrošināt attālināti.

Konkursa noslēgumā visaugstāko novērtējumu guvušais pretendents tiks ieteikts satiksmes ministram virzīšanai Ministru kabineta apstiprinājumam. 

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis. Komisijas sastāvā ir: Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Juris Garisons, Satiksmes ministrijas valsts sekretāre Ilonda Stepanova, Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Dins Merirands, kā arī Satiksmes ministrijas Jūrlietu departamenta direktore Laima Rituma. Tāpat pretendentu vērtēšanā tiks piesaistīti neatkarīgie novērotāji no Latvijas Darba devēju konfederācijas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras. 
 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties