9. Marts 2021 10:25
Jaunumi
LV portāla lietotājiem! Aicinām piedalīties aptaujā

No 9. līdz 21. martam aicinām ikvienu LV portāla lietotāju veltīt apmēram astoņas minūtes laika un aizpildīt aptaujas anketu. Aptaujā lūdzam izteikt viedokli par LV portāla vietni, vērtējumu tās saturam, funkcionalitātei un vēlamajiem turpmākajiem jaunievedumiem.

Jaunajā lietotāju aptaujā, ko LV portāla redakcija publiskojusi 9. martā, ir iekļauti 20 jautājumi, no tiem 17 jautājumi ir par LV portālu, pārējie par respondentu. Aptaujas anketa ir anonīma, un iegūtie dati tiks izmantoti tikai iekšējai analīzei un LV portāla turpmākās attīstības plānošanā. Ar aptaujas rezultātiem un galvenajiem secinājumiem iepazīstināsim arī portāla lietotājus.

Periodiska padziļināta lietotāju viedokļa izzināšana ir ikviena atbildīga pakalpojumu sniedzēja prakse. Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis”, kas uztur LV portālu, lietotāju/lasītāju aptaujas ir veicis regulāri visās uzturētajās tīmekļvietnēs. Iepriekšējā LV portāla lietotāju aptauja notika 2018. gadā un tajā piedalījās 1379 lietotāji. Kopumā apmierinātību ar LV portālu atzina 95% respondentu.

Sagatavojot šo aptaujas anketu, LV portāla redakcija izsaka pateicību visiem lietotājiem, jo īpaši ilglaicīgajiem lietotājiem par uzticību LV portāla satura izmantošanā. Pēdējo trīs gadu laikā LV portāla satura fokuss nav būtiski mainījies, vienlaikus ir redzami pieaudzis LV portālā publicētās informācijas vienību kopskaits, t.i., apmēram + 4 tūkstoši vienību gadā.

Jo īpaši iepriecinoši redakcijas kolektīvam ir apzināties, ka mūsu veidotā informācija ir saistošā un noderīga arvien lielākam lietotāju skaitam. Lietotāju skaits trīs gadu laikā salīdzinoši ar 2018. gadu ir audzis ievērojami, precīzāk - dubulti, ierindojot LV portālu Latvijas interneta vietņu TOP 20 reitingā arvien augstākā vietā.  

Šī gada janvārī LV portāla reālo lietotāju skaits pēc starptautiskās interneta pētījumu un tehnoloģiju ģentūras Gemius datiem sasniedzis līdzšinējo rekordu – 357 316, ierindojot LV portālu interneta vietņu reitinga 12. vietā.

Aicinām LV portāla lasītājus aktīvi iesaistīties un neatlikt aptaujas anketas aizpildīšanu uz vēlāku laiku!

Par LV portālu

LV portāla darbība ir vērsta uz mērķi veicināt sabiedrības izpratni par normatīvajos aktos noteiktajām privātpersonu tiesībām un pienākumiem, kā arī nodrošināt valsts oficiālās informācijas sniegšanu. LV portāls, veicinot sabiedrības tiesisko un pilsonisko izglītību un stiprinot tiesiskumu Latvijā, ir oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas daļa.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties