21. Jūnijs 2021 09:45
Jaunumi
Liepājas cietuma būvniecības iepirkuma piedāvājumu iesniegšanas termiņš pagarināts līdz 2021. gada 16. jūlijam

Pagarināts Liepājas cietuma būvniecības iepirkuma kandidātu pieteikumu iesniegšanas termiņš līdz 2021. gada 16. jūlijam plkst. 11.00, lai palielinātu potenciālo kandidātu skaitu un tālāku konkurenci iepirkumā.

sertifikātu vai komersantu apvienība, kurā katram tās dalībniekam ir industriālās drošības sertifikāts. Atsevišķiem būvdarbiem būvdarbu atbildīgais komersants, kuram ir industriālais drošības sertifikāts, var piesaistīt apakšuzņēmēju, kuram nav šāda sertifikāta. Plašāk ar iepirkuma kandidāta prasībām var iepazīties elektroniskajā iepirkuma sistēmā, Eiropas Savienības Oficiālajā Vēstnesī un Tiesu namu aģentūras mājaslapā.

Jaunā Liepājas cietuma būvdarbu iepirkumā tiks izmantota design&build jeb “projektē un būvē” metode, apvienojot vienā iepirkumā izmaiņu veikšanu būvprojektā, autoruzraudzību un būvdarbus, lai izvairītos no iespējamām papildu izmaksām būvdarbu veikšanas laikā un nodrošinātu kvalitatīvu būvdarbu izpildi, prasot no uzvarētāja pilnu atbildību par būvprojektu un būvdarbu īstenošanu.

Liepājas cietuma būvniecības iepirkums tika izsludināts 2021. gada 22. maijā un sākotnēji kandidāti tika aicināti piedāvājumu iesniegt līdz 2021. gada 28. jūnijam plkst. 11.00.

Vienlaikus līdz 2021. gada 27. jūlijam Tiesu namu aģentūras iepirkuma komisija plāno izskatīt un pieņemt lēmumu par uzvarētāju Liepājas cietuma būvuzraudzības iepirkumā, līgumu ar uzvarējušo komersantu noslēdzot līdz 2021. gada 10. augustam. Būvuzraudzības iepirkumā tika saņemti divi pretendentu pieteikumi.

Papildu informācija

Jaunais Liepājas cietums ir kopējai sabiedrības drošībai nozīmīgs infrastruktūras objekts, kas ļaus uzsākt jaunas sodu izpildes sistēmas ieviešanu, pilnveidojot ieslodzīto resocializācijas procesu, tādējādi radot ietekmi arī uz atkārtotu noziegumu izdarīšanas jeb recidīva rādītāju samazināšanu. 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties