6. Jūlijs 2021 09:15
Jaunumi
TM: Tiesnešu vidū sasniegts augsts vakcinācijas līmenis

Tiesnešu vidū vakcinēto personu īpatsvars pārsniedzis 80%, turklāt aptuveni 10% vēl plāno vakcinēties, liecina jūnija beigās Tieslietu ministrijas veiktās tieslietu resora Covid-19 vakcinācijas aptaujas dati.

Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns norāda: "Augstais vakcinācijas līmenis ir būtisks panākums visai tieslietu nozarei un Latvijai kopumā. Ņemot vērā pašreizējo neziņu par tālāko Covid-19 vīrusa izplatības situāciju valstī, ir skaidrs, ka tiesneši ir atbildīgi par valsti , apzinoties vakcinācijas ieguvumus ilgtermiņā."

Lai veicinātu vakcināciju tiesās, šī gada maijā notika pirmā kolektīvā vakcinēšanās Liepājā un vēlāk divās Rīgas tiesās: Tiesu namos Abrenes ielā 8 un Baldones ielā 1a, kā arī šobrīd tiek vērtēta iespēja šādu kolektīvo vakcinēšanu organizēt arī Latgales reģiona tiesās.

Aptaujā piedalījās tiesneši no visām Latvijas tiesām – sešām apgabaltiesām, piecām Administratīvā rajona tiesām, pieciem tiesu namiem un četrām Pierīgas tiesām, kā arī Ekonomisko lietu tiesas.

 

Papildu informācija:

Papildu apkopotā aptaujas datu informācija liecina, ka arī citviet tieslietu resorā ir iepriecinoši rezultāti vakcinēto personu īpatsvaram, tas ir, nekur starp nodarbinātajiem nav konstatēti mazāk par 50% vakcinēto un vairākās vietās ir sasniegts pat 80% liels vakcinēto personu īpatsvars.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties