25. Novembris 2021 10:59
Jaunumi
E-žurnālu mazumtirdzniecības vietā – izdevīgs abonements!

No 2021. gada 1. decembra vairs nevarēs iegādāties atsevišķu "Jurista Vārda" e-žurnālu. Ko tas nozīmē klientiem, kas iepriekš iegādājušies e-žurnālu? Kādas iespējas ir tiem, kas vēl nav abonenti un vēlas operatīvi piekļūt žurnāla saturam?

No 2022. gada 1. janvāra mainās “Jurista Vārda” abonēšanas modelis, un tas maina arī mazumtirdzniecības iespējas.

E-žurnāls "Jurista Vārds" ir maksas saturs, kas pieejams tiešsaistē, izveidojot kontu un autorizējoties portālā juristavards.lv. Līdz šim interesenti varēja iegādāties arī konkrētu digitālo laidienu kā atsevišķu vienību.

Klientiem, kuri līdz 2021. gada 29. novembrim (ieskaitot) iegādājušies "Jurista Vārda" atsevišķu e-žurnālu/-us, portālā juristavards.lv tie būs pieejami līdz šā gada 29. decembrim. Saskaņā ar e-žurnālu iegādes noteikumiem situācijā, kad tiek veiktas izmaiņas platformā un žurnāli nākotnē vairs nebūs pieejami, pircējs tiek brīdināts 30 dienas iepriekš.

2021. gada decembra un 2022. gada "Jurista Vārda" abonentiem būs pieejami visi e-žurnāli (ne tikai senāk iegādātie). Savukārt tiem, kas nav drukātā vai digitālā satura abonenti, iesakām izvēlēties izdevīgāko abonementu:

  1. 2021. gada decembrim e-žurnāla "Jurista Vārds" abonements maksā tikai 10 eiro. Abonements nodrošina pieeju visiem decembra laidieniem, un to var noformēt jebkurā klientam ērtā laikā (abonē šeit!), iegūstot  piekļuvi aktuālajam saturam un arhīvam (25 raksti mēnesī).
  2. No 2022. gada 1. janvāra mainās abonēšanas modelis. Abonenti iegūs jaunu priekšrocību – neierobežotu pieeju maksas saturam – jaunākajiem žurnāliem un digitālajam arhīvam.Nozīmīgs jaunums – klienti iegūs tūlītēju pieeju digitālajam saturam no apmaksas saņemšanas brīža par izvēlēto abonementa periodu. Visizdevīgāk ir noformēt abonementu gadam, taču nepieciešamības gadījumā žurnālu var abonēt arī uz mēnesitikai par 9,99 eiro mēnesī.

2022. gadam ir pieejami trīs abonementa veidi – mazais (1 lietotājs), vidējais (līdz 10 lietotājiem), lielais (līdz 30 lietotājiem). Abonementi veidoti tā, lai nodrošinātu juristu profesionālās vajadzības atkarībā no tā, kādā veidā norit viņu darbs (individuāli, nelielā kolektīvā vai plašā birojā).

Mazumtirdzniecībā drukāto žurnālu "Jurista Vārds" var iegādāties  internetveikalā – šeit ir jauno žurnālu katalogs (piegādes iespējas – izņemšana VSIA "Latvijas Vēstnesis" Klientu centrā bez maksas vai piegāde ar "Omnivu" vai "Latvijas Pastu").

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties