1. Jūlijs 2022 10:21
Jaunumi
Temīdas telts programma LAMPĀ sākas ar tiesnešu un politologu dueli

Ar Augstākās tiesas rīkoto tiesnešu un politologu viedokļu dueli “Kam vajadzīga tiesu neatkarība?” šodien, 1. jūlijā, plkst. 14.00 Cēsīs sarunu festivālā LAMPA sāksies Temīdas telts divu dienu programma.

Diskusijā piedalīsies Augstākās tiesas un Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs, Eiropas Savienības Tiesas tiesnese Ineta Ziemele, politologs Filips Rajevskis un Latvijas Universitātes Politikas zinātnes nodaļas profesore Žaneta Ozoliņa. Diskusijas vadītāja politoloģe, Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju programmas pasniedzēja Lelde Metla-Rozentāle. 

Diskusijas tiešraide: 

Šogad sarunu festivālā LAMPA 1. un 2. jūlijā Tieslietu padome aicina uz kopīgu Temīdas telti, kas būs ar īpaši daudzveidīgu programmu ne vien no aptvertā tematu loka, bet arī pasākumu formātu ziņā – viedokļu duelis, diskusijas, grāmatas prezentācija, bērnu rīta improvizācijas teātris, viktorīna un kopīga filmu skatīšanās.

Astoņu pasākumu norisē ir iesaistītas visas tiesu varas institūcijas, bet organizatoru pienākumus ir uzņēmusies Augstākā tiesa, Rīgas apgabaltiesa, Latvijas Administratīvo tiesnešu biedrība, Latvijas Tiesnešu biedrība, Prokuratūra, Zvērinātu advokātu padome, Zvērinātu tiesu izpildītāju padome, Zvērinātu notāru padome un “Jurista Vārds”.

Temīdas telts programma šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties