12. Maijs 2023 13:12
Jaunumi
Satversmes tiesa godina tieslietu sistēmas apbalvojumu saņēmējus

Šodien, 12. maijā, notika Tieslietu sistēmas Goda zīmju pasniegšanas svinīgais pasākums. Ar I pakāpes Goda zīmi tika apbalvota bijusī Satversmes tiesas priekšsēdētāja Sanita Osipova un ar III pakāpes Goda zīmi tika apbalvoti Satversmes tiesas darbinieki: Administrācijas vadītāja Marika Laizāne-Jurkāne, Juridiskā departamenta vadītājs Kristaps Tamužs, Sabiedrisko attiecību un protokola nodaļas vadītāja Dita Plepa un Juridiskā departamenta vadītāja vietniece Elīna Podzorova.

Satversmes tiesas priekšsēdētāja vietniece Irēna Kucina sveic tieslietu sistēmas apbalvojumu saņēmējus: “Satversmes tiesas vārdā vēlos uzsvērt, ka ikviena profesionālais sniegums ir neatsverams ieguldījums Latvijas tiesiskuma stiprināšanā. Latvijas tieslietu sistēma var patiesi lepoties ar zinošiem, radošiem un valstiski domājošiem profesionāļiem, kuri savas zināšanas un prasmes iegulda mūsu valsts un demokrātijas attīstībā, rūpējoties par Satversmē iekļauto vērtību aizsardzību.”

I pakāpes Goda zīmi par izcilu mūža ieguldījumu tieslietu sistēmas attīstībā, demokrātijas un tiesiskuma stiprināšanā Latvijā un pasaulē saņēmusi bijusī Satversmes tiesas priekšsēdētāja Sanita Osipova.

III pakāpes Goda zīmi par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā saņēmusi Satversmes tiesas Administrācijas vadītāja Marika Laizāne-Jurkāne.

III pakāpes Goda zīmi par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā un ieguldījumu tiesu sistēmai piederīgo amatpersonu zināšanu un profesionalitātes veicināšanā saņēmis Satversmes tiesas Juridiskā departamenta vadītājs Kristaps Tamužs.

III pakāpes Goda zīmi par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā saņēmusi Satversmes tiesas Sabiedrisko attiecību un protokola nodaļas vadītāja Dita Plepa.

III pakāpes Goda zīmi par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā saņēmusi Satversmes tiesas Juridiskā departamenta vadītāja vietniece Elīna Podzorova.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties