3. Oktobris 2024 15:42
Jaunumi
LU Juridiskās fakultātes dekāna amatā iecelts asociētais profesors Edvīns Danovskis
Foto: Toms Grīnbergs

No 2024. gada 1. oktobra Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) dekāna amatā uz četriem gadiem iecelts asociētais profesors Edvīns Danovskis. 

Dekāna amata pienākumus asoc.prof. E. Danovskis pildīja jau kopš 2024. gada pavasara. 

Dekāns norāda: "LU Juridiskās fakultātes galvenie uzdevumi arī turpmāk būs veicināt izcilību tiesību zinātnē, nodrošināt augstu studiju kvalitāti, kā arī aktīvi sadarboties ar valsts un privātā sektora institūcijām pētniecības un tālākizglītības jomā. Fakultātes akadēmiskā personāla augstā profesionālā kvalifikācija, sasniegumi un līderība Latvijas tiesību zinātnē ir drošs pamats vēl aktīvākai dalībai starptautiskos zinātniskos projektos un starptautisko publikāciju īpatsvara pieaugumam."

Asociētais profesors Edvīns Danovskis docē studiju kursus administratīvajās tiesībās un ir autors un līdzautors sešām monogrāfijām un vairāk nekā 70 zinātniskiem rakstiem. Viņam ir ilggadēja pieredze LU pārvaldībā, kopš 2013. gada vadot LU Senāta Satversmes komisiju un līdzdarbojoties LU normatīvo aktu pilnveidē.

Asoc.prof. E. Danovskis ir arī akadēmiskās bakalaura studiju programmas “Tiesību zinātne” un akadēmiskās maģistra studiju programmas “Tiesības un organizāciju pārvaldība” direktors.

Par JF studiju prodekānu iecelts doc. Edmunds Broks, bet JF zinātņu prodekāna amatā iecelts asoc.prof. Vadims Mantrovs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 274 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties