20. Februāris 2014 12:55
Jaunumi
Pašpārvalde piedāvā bezmaksas literatūru studentu pētniecības darbam
LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde ir izsludinājusi Zinātniskās literatūras patapinājuma konkursa pavasara kārtu.
Foto: Boriss Koļesņikovs

Apzinoties, ka studējošo pētniecības darbam nepieciešama literatūra, kas nav pieejama Latvijas Universitātes vai citās Latvijas bibliotēkās, Juridiskās fakultātes (JF) Studentu pašpārvalde (SP) izsludina Zinātniskās literatūras patapinājuma konkursa pavasara kārtu. Pašpārvalde iecerējusi ne tikai veicināt studējošo zinātniski pētniecisko darbību, bet arī turpināt LU Daudznozaru bibliotēkas krājuma papildināšanu ar vērtīgu un aktuālu lasāmvielu.

Konkursā var piedalīties ikviens fakultātes students, kurš uzsācis bakalaura, maģistra, promocijas vai diplomdarba izstrādi vai arī ir iesaistīts pētniecības projektā, kura zinātniskais vadītājs ir JF akadēmiskā personāla pārstāvis.

Lai pieteiktu savu dalību, jāiesniedz ar savu zinātniskā pētījuma vadītāju saskaņots saraksts ar pētījuma izstrādē noderīgu un nepieciešamu literatūru, kas nav pieejama LU Bibliotēkā. Pieteikumā brīvā formā pamatojama arī pētījuma temata aktualitāte.

Pēc pētījuma izstrādes studentam grāmatas jānodod atpakaļ pašpārvaldē, kas rūpēsies par to, lai literatūra nonāktu LU Bibliotēkā un turpmāk būtu pieejama visiem fakultātes studentiem.

Pieteikums  konkursam jānosūta elektroniski uz e-pastu: jfsp@lu.lv laikā no 2014. gada 17. februāra līdz 3. marta plkst. 23:59.

Papildu informāciju var saņemt, rakstot uz jfsp@lu.lv.

 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties