8. Maijs 2022 19:42
Jaunumi
Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde rīko diskusiju ciklu “Krīze Eiropā”

Aicinām ikvienu interesentu pievienoties Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes rīkotajam diskusiju ciklam “Krīze Eiropā”! Tas sastāv no trim atsevišķām diskusijām, katrā aplūkosim šobrīd aktuālas tēmas! Diskusiju cikla mērķis ir veicināt izpratni par sabiedrībā aktuālām tēmām un problēmām. Diskusijas iespējams klausīties ikvienam interesentam, pirms tam reģistrējoties. Plašāka informācija par diskusiju norisi pieejama Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes Facebook un Instagram lapās.

26. aprīlī, diskutējot par kibernoziedzības krīzi, tika aizvadīta pirmā diskusija, kurā piedalījās bijušais Satversmes tiesas tiesnesis, Rīgas Stradiņa universitātes profesors Uldis Ķinis un Kurzemes apgabala tiesas prokuratūras prokurors Atis Dzērvēns. Pirmās diskusijas ierakstu iespējams noskatīties ŠEIT.

Otrā diskusija norisināsies 10. maijā plkst. 19.00, un tās tēma ir “Tiesu varas neatkarības krīze”. Diskusijā piedalīsies Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta senatore Rudīte Vīduša, Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Tiesību teorijas un vēstures zinātņu katedras vadītājs un docents Jānis Pleps, kā arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes doktorante Viktorija Soņeca. Anketa, lai pieteiktu dalību otrajai diskusijai pieejama ŠEIT.

Savukārt trešā diskusija “Bēgļu krīze” norisināsies 17. maijā plkst. 19.00. Pieteikuma anketas pieejama ŠEIT.

Ja radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, rakstiet uz e-pastu lujfsp@outlook.com

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties