10. Jūnijs 2020 09:36
Jaunumi / COVID-19
10. jūnijā stājas spēkā 16 tiesību akti

Otrdienas vakarā oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" papildu laidienā izsludināti jaunie Ministru kabineta lēmumi (9 noteikumi, 1 rīkojums), tajā skaitā jaunie – Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, kā arī 1 Veselības ministrijas rīkojums.

Epidemioloģiskās drošības pasākumu noteikumu oficiālā publikācija 9. jūnijā papildu laidienā Nr. 110B.

Šie un pārējie jaunie MK noteikumi pieejami arī vietnē likumi.lv, kur turpmāk būs pieejama noteikumu aktuālā redakcija (ar ietvertām izmaiņām, kad tādas būs).

Aktuāli 10. jūnijā:

Atgādinām, ka Valsts prezidents E. Levits oficiālā izdevuma “Latvijas Vēstnesis” 9. jūnija papildu laidienā Nr. 110A izsludināja 10 likumus, tostarp sešus, ko Saeima piektdien, 5. jūnijā, pieņēma galīgajā lasījumā kā steidzamus, piemēram:

Lai tiesību akti stātos spēkā, tie noteiktos termiņos ir jāizsludina oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis” (vestnesis.lv). Oficiālais izdevums iznāk darba dienās un, ja nepieciešams, arī brīvdienās. Lai tiesību aktus operatīvi padarītu pieejamus sabiedrībai, ārkārtējās situācijas laikā un arī pēc tās biežāk klajā nāks “Latvijas Vēstneša” papildu laidieni.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
COVID-19
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties