4. Septembris 2020 14:16
Jaunumi
Septembris – sālsmaizes mēnesis Rīgas šķīrējtiesā

Rīgas šķīrējtiesa ir mainījusi savu atrašanās vietu, jaunā adrese ir – Vecpilsētas iela 19, Rīga. Sakarā ar pārcelšanos un uzņēmēju lielo interesi Rīgas šķīrējtiesa pasludināja septembri par sālsmaizes mēnesi. Tas nozīmē, ka, iepriekš piesakoties, jebkurš interesents var atnākt un iepazīties ar biznesa strīdu alternatīvu izšķiršanu, apskatīties jaunās telpas un saņemt vērtīgas zināšanas sava uzņēmuma juridiskai drošībai.

Rīgas šķīrējtiesa darbojas jau 21 gadu, un šajā laikā tā ir ievērojami bagātinājusies ar pieredzi un zināšanām. Ar tām arī Rīgas šķīrējtiesa dalīsies savā pasākumā. Tā sauktajā sālsmaizes mēnesī Rīgas šķīrējtiesa atver savas durvis un gaida visus, kas vēlas gan vienkārši redzēt, kā ir iekārtotas telpas, gan arī labāk iepazīt šķīrējtiesas ikdienas darbu. Tiks sniegta arī informācija par Rīgas šķīrējtiesas sasniegumiem un šķīrējtiesas procesa priekšrocībām.

Atnākot uz Rīgas šķīrējtiesas jaunajām telpām, mājīgā atmosfērā, ar tasi aromātiskas kafijas vai tējas būs iespēja uzdot jautājumus, ka arī apspriest tādas tēmas kā strīdi ar partneriem vai klientiem, debitori, līgumu saistību pārkāpšana, darījumu slēgšanas nianses, īpašie – uzņēmējdarbību aizsargājošie – līguma punkti, šķīrējtiesvedības plusi un mīnusi, Rīgas šķīrējtiesas dibinātāja bezmaksas pakalpojumi un atbalsts, u.c.

Lai piedalītos pasākumā, ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija! Sūtiet pieteikumu uz e-pastu info@court.lv, norādiet savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, datumu un laiku, kad vēlaties apmeklēt Rīgas šķīrējtiesu.

Izmantojiet savas iespējas uzzināt vairāk, jo tiem, kas pārvalda informāciju ir vislielākās priekšrocības!

Informācija par organizāciju

Rīgas šķīrējtiesa (RŠT) tika izveidota 1999. gada 1. aprīlī un šobrīd ir viena no Latvijas šķīrējtiesu līderēm, kura aktīvi attīstās un piedāvā tiesvedības procesu visaugstākajā kvalitātē, kā arī popularizē šķīrējtiesvedību Latvijā. Organizācija aktīvi juridiski izglīto uzņēmējus regulāri rīkojot biznesa seminārus. RŠT štatā jau ir 60 profesionāli šķīrējtiesneši, kuri kopā ar RŠT strādā pie tā, lai padarītu Latvijas uzņēmējdarbības jomu drošāku, stabilāku un veiksmīgāku.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties