26. Aprīlis 2021 14:20
Jaunumi
Aicinām balsot par “Gada preču zīme 2020” dalībniekiem

Aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju izmantot iespēju un nobalsot par konkursa “Gada preču zīme 2020” dalībniekiem no 26. aprīļa līdz 9. maijam portālā www.tvnet.lv, lai izceltu Latvijas uzņēmējus un viņu ieguldījumu intelektuālā īpašuma jomā.

Konkurss “Gada preču zīme 2020” tiek rīkots divās nominācijās – “Gada preču zīme – Latvijai”, kur šogad piedalās 40 dalībnieki, un “Gada preču zīme – pasaulei” – 14 dalībnieki. Konkursu rīko Patentu valde sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Latvijas Dizaineru savienību.

“Šoreiz konkursā preču zīmes ir ļoti interesantas un dažādas” uzsver Patentu valdes direktora pienākumu izpildītāja Baiba Graube, piebilstot, ka to sekmēja konkursa nolikuma jauninājums – savus favorītus balsošanai izvirzīja Patentu valde, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Latvijas Dizaineru savienība, gan vienlaikus, tāpat kā iepriekšējos gadus, konkursam pieteicās arī paši preču zīmju īpašnieki.

Uzvarētāji tiks noskaidroti, ņemot vērā sabiedrības balsojuma rezultātus un žūrijas komisijas vērtējumu attiecībā 50:50. Balsojums tiešsaistē notiek no 26. aprīļa, kas ir Pasaules intelektuālā īpašuma diena, līdz 9. maijam. Savukārt no 10. maija līdz 17. maijam noritēs žūrijas, kurā ietilpst pārstāvji no Patentu valdes, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Dizaineru savienības, kā arī “AS PRINTFUL LATVIA”, komisijas darbs. Apbalvojumi tiks pasniegti 2021. gada 21. maijā.  

No visiem balsotājiem 2021. gada 10. maijā tiks izlozēti pieci veiksmīgie, kuri balvā varēs saņemt unikālu un limitētā skaitā iespiestu Patentu valdes grāmatu “Ceļš uz izcilību. Latvijas izgudrotāji pasaulē”. Izloze notiks starp visiem konkursa periodā iesaistītajiem dalībniekiem, kuri būs norādījuši savu e-pastu.

Iepriekšējos gados apbalvojumu ir saņēmuši:  SIA “Zekants”, SIA "Labie koki”, Latvijas Nacionālā opera un balets, SIA “Manilla”, SIA “MILZU!”, Jelgavas novada pašvaldība, SIA “Enogam” (“Gada preču zīme – Latvijai”), “AS PRINTFUL LATVIA”, Mārtiņš Barkāns (SIA ”Abavas dārzi ), SIA “Rāmkalni”, SIA “Marine Insurance Services”, SIA “Latvijas Piens”, SIA “Lattelecom”, AS “Spodrība” (“Gada preču zīme – pasaulei”). 

Saite uz “Gada preču zīme 2020” balsošanas lapu

Informatīvs video par konkursu

Vairāk informācija par konkursu pieejama šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties