16. Jūnijs 2021 07:25
Jaunumi / COVID-19
Covid-19: "Latvijas Vēstnesī" jauno grozījumu oficiālā publikācija

15. jūnija oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (vestnesis.lv) papildu laidienā Nr. 114A publiskots jaunais valdības lēmums saistībā ar izmaiņām Covid-19 drošības pasākumos. Laidienā ir viena Ministru kabineta (MK) noteikumu grozījumu oficiālā publikācija.

Steidzami publicējamu dokumentu oficiālo publikāciju "Latvijas Vēstnesis" nodrošina tūlītēji pēc to saņemšanas no iesniedzējiem. Arī otrdienas vakarā oficiālā publikācija nodrošināta tūlītēji pēc grozījumu saņemšanas no iesniedzējiem.

Grozījumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to oficiālās publikācijas, tātad šodien, 16. jūnijā.  

Atgādinām, ka oficiālais izdevums periodiski iznāk darba dienās un, ja nepieciešams, arī brīvdienās. "Latvijas Vēstnesī" publikācijas organizē laidienā, kuru publisko tā iznākšanas dienas pusnaktī. Taču pēc nepieciešamības nāk klajā arī papildu laidieni.

Operatīvi par "Latvijas Vēstneša" saturu var uzzināt, izmantojot pakalpojumu "Seko līdzi".

Savukārt visi ar Covid-19 saistītie tiesību akti aktuālajā redakcijā ir pieejami oficiālā izdevēja "Latvijas Vēstnesis" uzturētajā tiesību aktu vietnē likumi.lv. Piemēram, MK noteikumi Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" (iespēja arī pārslēgties uz nākotnes redakcijām, ja konkrētajā situācijā tāda ir).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
COVID-19
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties