6. Oktobris 2022 10:38
Jaunumi
Tieslietu padomes locekļi tiksies ar Rīgas apgabaltiesas tiesnešiem

Piektdien, 7. oktobrī, Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs un Tieslietu padomes priekšsēdētāja vietniece Dzintra Balta tiksies ar Rīgas apgabaltiesas tiesnešiem. Tikšanās laikā plānots apspriest aktuālos Tieslietu padomes un Rīgas apgabaltiesas darba jautājumus.

Vizītes ietvaros Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs informēs Rīgas apgabaltiesas tiesnešus par Tieslietu padomes darba prioritātēm šajā gadā. Tāpat tikšanās laikā plānots pārrunāt lietu izskatīšanas standartus, apgabaltiesu tiesnešu atlases kārtību, tiesu dialoga un sadarbības jautājumus, tiesu komunikāciju ar sabiedrību, kā arī citus aktuālus tematus.

Tieslietu padome piedalās tiesu sistēmas politikas un stratēģijas izstrādē, kā arī tiesu sistēmas darba organizācijas pilnveidošanā. Tāpēc, lai nodrošinātu kvalitatīvu un nepastarpinātu dialogu ar tiesu varu, Tieslietu padomes locekļi tikušies arī ar Latgales, Zemgales, Vidzemes un Kurzemes apgabaltiesu tiesnešiem. Tieslietu padomes locekļi plāno tikties arī ar Administratīvās apgabaltiesas un rajona (pilsētu) tiesu tiesnešiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties