22. Marts 2016 12:01
Studenta Vārds
Valsts akciju sabiedrības valdes loceklis pieņem 10 000 eiro lielu kukuli, studenti meklēs vainīgo

Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai sestajā nacionāla mēroga tiesu izspēlē krimināltiesībās Latvijā. Profesora Paula Minca piemiņai veltītajās sacensībās piedalīties aicināti visu Latvijas tiesību zinātnes studiju programmu realizējošo augstskolu studenti.

Lai piedalītos izspēlē, ieinteresētajiem studentiem līdz š.g. 22. marta plkst. 23.59 jāizveido komanda divu vai trīs dalībnieku sastāvā un jāizpilda pieteikuma anketa. Apsūdzības uzturētāja un aizstāvja argumentācijas jāizstrādā un jāiesniedz līdz š.g. 5. aprīļa plkst. 23.59. Gan pieteikuma anketa, gan rakstiskais darbs jāsūta uz elektroniskā pasta adresi jfsp@lu.lv.

Astoņi labākās kāzusa analīzes autori š.g. 16. aprīlī sacensību mutiskajā daļā stāsies pretī advokātiem, prokuroriem, tiesnešiem un augstskolu mācībspēkiem, kas būs iejutušies izspēles tiesnešu lomās. Izspēļu priekšsacīkstes un pusfināls notiks Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, bet fināls – Augstākās tiesas telpās.

Ikviens interesents aicināts vērot izspēļu mutiskās kārtas klātienē LU Juridiskās fakultātes telpās. Lai vērotu izspēli Augstākās tiesas telpās, ir nepieciešama caurlaide. Lai to saņemtu, līdz š.g. 5.aprīlim uz elektroniskā pasta adresi jfsp@lu.lv jānosūta šādi personas dati: vārds, uzvārds, personas kods.

Turpinot ikgadējo sadarbību – arī šogad izspēles kāzuss sagatavots ar Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības atbalstu. Uzvarētāju komanda iegūs ceļojošo Temīdas balvu, savukārt labākie saņems patīkamus pārsteigumus no mūsu atbalstītājiem - VAS "Tiesu namu aģentūra", "Hotel Jūrmala SPA", apgāda "Zvaigzne ABC" un citiem, kas tiks izziņoti tuvākajā laikā.

Izspēles kāzuss, nolikums, pieteikuma anketa

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties