4. Novembris 2020 15:41
Jaunumi
Novembris – atvērto durvju mēnesis Rīgas šķīrējtiesā – ONLINE

Jau vairākus gadus Rīgas šķīrējtiesa pasludinājusi novembri par atvērto durvju mēnesi. Un, ņemot vērā lielo uzņēmēju pieprasījumu, Rīgas šķīrējtiesa atkārto akciju, kuru visi jau ir tik ļoti iemīļojuši. Saistībā ar pašreizējo situāciju pasākums notiks ONLINE tikšanās režīmā.

Iepriekš piesakoties, jebkurš interesents var atnākt un iepazīties ar biznesa strīdu alternatīvu izšķiršanu, saņemt vērtīgas zināšanas sava uzņēmuma juridiskai drošībai. 

Rīgas šķīrējtiesa darbojas jau 21 gadu, un šajā laikā tā ir ievērojami bagātinājusies ar pieredzi un zināšanām. Ar tām Rīgas šķīrējtiesa dalīsies savā pasākumā. Tikšanās laikā tiks izstāstīts, ko nozīmē alternatīvo strīdu izšķiršanas veidi, kādas priekšrocības ir šķīrējtiesas klauzulas iekļaušanai līgumos un cik ātri var atrisināt strīdus ar saviem parādniekiem. Tāpat tiks parādīts, cik ērti savā darbā var izmantot Rīgas šķīrējtiesas mājaslapu un kā tā var palīdzēt uzņēmumam, turpmāk veicot uzņēmējdarbību.

Tiem, kas jau ir iepazinušies ar Rīgas šķīrējtiesas darbību, – dāvanā bezmaksas konsultācija par dokumentu sagatavošanu iesniegšanai šķīrējtiesā.

Saistībā ar pašreizējo situāciju pasākums tiek rīkots ONLINE tikšanās režīmā – tas ietaupīs ievērojamu laiku un pasargās visus pasākuma dalībniekus.

Lai pieteiktos bezmaksas pasākumam – Atvērto durvju mēnesim, lūdzu, zvaniet pa tālruni +37167365100 vai rakstiet uz e-pastu info@court.lv, norādot uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, kontaktinformāciju, e-pasta adresi un datumu, kuru vēlaties rezervēt.

Un lai novembris ir noderīgu tikšanos mēnesis, pat ja tās ir tiešsaistē!

Informācija par organizāciju

Rīgas šķīrējtiesa (RŠT) tika izveidota 1999. gada 1. aprīlī un šobrīd ir viena no Latvijas šķīrējtiesu līderēm, kura aktīvi attīstās un piedāvā tiesvedības procesu visaugstākajā kvalitātē, kā arī popularizē šķīrējtiesvedību Latvijā. Organizācija aktīvi izglīto uzņēmējus, regulāri rīkojot biznesa seminārus. RŠT štatā ir 60 profesionāli šķīrējtiesneši, kuri kopā ar RŠT strādā, lai padarītu Latvijas uzņēmējdarbības jomu drošāku, stabilāku un veiksmīgāku.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties