16. Novembris 2020 16:52
Jaunumi
Sākusies reģistrācija uz vebināru “Kā sagatavoties strīdam ar ārzemju partneri? Kā izpildīt šķīrējtiesas nolēmumu ārvalstīs?”

9. decembrī pulksten 15.00 notiks bezmaksas online vebinārs “Kā sagatavoties strīdam ar ārzemju partneri? Kā izpildīt šķīrējtiesas nolēmumu ārvalstīs?”

Ja jūs strādājat ar ārvalstu partneriem vai jums ir ideja sākt paplašināt savu darbību ārējā tirgū un jums ir jautājumi par to, ko darīt ar parādniekiem ārzemēs, tad īpaši jums Rīgas šķīrējtiesa organizē bezmaksas tiešsaistes vebināru. Starp vebināra dalībniekiem tiks izlozēta viena bezmaksas konsultācija (30 minušu garumā) ar lektoru par strīdiem ar ārzemju partneriem!

Vebināra plāns:

  1. Pretenzijas sagatavošana. Kā pareizi uzrakstīt pretenziju? Galvenie punkti.
  2. Kādus pierādījumus tiesa pieņem starptautiskajos strīdos. Kā korespondencei, telefona sarunām un kurjeru sniegtajai informācijai var piešķirt juridisko spēku?
  3. Kā ietaupīt naudu starptautiskajā šķīrējtiesā?
  4. Kādi kritēriji jāievēro, izvēloties starptautisko šķīrējtiesu?
  5. Kā izpildīt šķīrējtiesas nolēmumu starptautiskajos strīdos ārvalstīs?

Lektors: Konstantīns Ivanovs (Sanktpēterburga (Krievija)/ Viļņa (Lietuva)) – tiesību zinātņu doktors, starptautiskā advokātu biroja Foxen law office valstu tiesību padomnieks (Viļņa, Lietuva, Sanktpēterburga, Krievija), pasaules līmeņa eksperts praktiķis starptautiskajā komerctiesību jomā (līdzdarbošanās starptautiskos darījumos un ārekonomisko strīdu izšķiršana), starptautisks arbitrs/šķīrējtiesnesis (Rīgas šķīrējtiesa, Starptautiska šķīrējtiesa IAC/Almati, Kāzahstāna), toplektors, biznesa treneris.

Pasākuma valoda, ņemot vērā ārvalstu lektoru, ir krievu.

Saite vebināra reģistrācijai: https://court.lv/lv/jaunumi/ka-sagatavoties-stridam

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties