7. Jūlijs 2021 16:01
Jaunumi
Norit prokuratūras un ASV Tieslietu departamenta Biroja Ārvalstu prokuratūru attīstībai, atbalstam un apmācībai organizētas mācības

No šā gada 7. līdz 9. jūlijam norit Latvijas Republikas prokuratūras un ASV Tieslietu departamenta Biroja Ārvalstu prokuratūru attīstībai, atbalstam un apmācībai (OPDAT) rīkotās specializētās profesionālās un institucionālās izaugsmes mācības prokuroriem un prokuratūras darbiniekiem. Šī iniciatīva – Treneru mācību seminārs (TOT) – ir paredzēta, lai papildinātu prokuratūras centienus tālāk attīstīt personāla iekšējās izglītības un apmācību programmas.

Tā kā prokuratūra turpina attīstīt visaptverošu mācību programmu, kas ietver gan sākotnējās, gan specializētās apmācības, OPDAT no 7.- 9. jūlijam piedāvās TOT semināru. Semināra laikā dalībnieki apgūs prasmes, kā izstrādāt mācības prokuroriem un prokuratūras darbiniekiem, tostarp, kā (1) analizēt auditoriju un pieaugušo tālākizglītības vajadzības; (2) izstrādāt efektīvus un saistošus mācību aktivitātes; (3) izstrādāt noderīgus izdales materiālus; (4) ieviest un īstenot mācību seminārus un (5) novērtēt dalībnieku apmierinātību un zināšanu un prasmju pielietošanu.

Prasme radīt un sniegt efektīvas mutiskās un vizuālās prezentācijas ir vitāli svarīga gan apmācību kontekstā, gan prokuroru ikdienas darbā, līdz ar to TOT seminārs sniegs iespēju izstrādāt un uzstāties ar prezentācijām. Visiem dalībniekiem tiks dots laiks uz vietas izstrādāt prezentācijas, kā arī tās prezentēt un saņemt atgriezenisko saiti.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties