Par Komerclikumu

Par Komerclikumu

Lai vēlreiz diskutētu par Saeimā jau pagājušajā gadā pieņemto Komerclikumu, Latvijas Juristu biedrība sadarbībā ar Rīgas fondu biržu šīs nedēļas vidū, 30. maijā, rīko Latvijas Juristu biedrības atklātu sēdi “Komerclikums un ar tā piemērošanu saistītās problēmas”.

Diskusijā, kas notiks Rīgas Biržas Lielajā zālē, piedalīsies Latvijas vadošie juristi, likuma izstrādes darba grupas locekļi, Saeimas, Ministru kabineta un Uzņēmumu reģistra, Latvijas uzņēmēju un mediju pārstāvji.

Ar Latvijas Juristu biedrības prezidenta Aivara Borovkova un Rīgas Fondu biržas prezidenta Guntara Kokoreviča parakstītu aicinājumu jebkurš interesents tiek lūgts iesaistīties diskusijā par vēl iespējamajiem grozījumiem Komerclikumā ar mērķi vērst likumu pilnīgāku un Latvijas uzņēmējdarbības vides sakārtošanai labvēlīgāku.

Kā “JV” jau vairākkārt informējis (plašāk skat. “LV” 22.05.2001, nr.78), uzklausot aktīvu likuma kritiķu pozīciju, šī gada 29. martā, īsi pirms 1.aprīļa, kad jau otro reizi bija iecerēta Komerclikuma spēkā stāšanās, Saeima lēma par šī normatīvā akta atvēršanu labojumiem. Turklāt jau 17. maijā Komerclikuma grozījumu projekts guva atbalstu parlamentā pirmajā lasījumā. Iespējams, ka trešdien iecerētā diskusija Biržas namā ir pēdējā iespēja plašākai sabiedrībai par savu viedokli informēt likumdevēju un tādējādi, cerams, arī ietekmēt Komerclikuma formu un saturu. Šobrīd spēkā esošās likuma normas paredz, ka tas savā jaunajā redakcijā stāsies spēkā jau šovasar - 2001. gada 1. jūlijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
VĒL ŠAJĀ ŽURNĀLĀ
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties