8. Jūnijs 2021 09:45
Jaunumi
Mārtiņš Šteins kļuvis par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru
Ieva Ābele, Saeima

Iekšlietu ministre Marija Golubeva aicinājusi 13. Saeimas deputātu, Kustības “Par!” izpilddirektoru un valdes locekli Mārtiņu Šteinu kļūt par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru. Jaunajā amatā viņš stājies 2021. gada 7. jūnijā. 

“Mani interesē iekšlietu nozares darbs noziegumu prevencijas jomā, starpnozaru sadarbība patvēruma meklētāju, cietušo atbalsta un vardarbības novēršanas jomā, kā arī bērnu un jauniešu drošība,” norāda Mārtiņš Šteins. 

M. Šteins uzsver, ka jaunajā amatā palīdzēs ministrei īstenot izvirzītās prioritātes - vairot cilvēcīgumu iekšlietu sistēmā, īstenot strukturālās reformas un stiprināt sadarbību ar citām ministrijām, institūcijām, nozarēm un nevalstiskajām organizācijām.

“Mārtiņš ir jauns un enerģisks politiķis un kolēģis Saeimā, apvienībā un partijā. Viņa pieredze un zināšanas būs ļoti noderīgas jaunajā parlamentārā sekretāra darbā, nodrošinot ministrijas un Saeimas sadarbību likumdošanas procesā,” norāda iekšlietu ministre un Kustības "Par!" valdes locekle Marija Golubeva. 

Mārtiņam Šteinam ir trīs augstākās izglītības tiesību zinātņu, vadībzinātņu un izglītības vadības jomā, kas iegūtas Latvijas Universitātē. Viņš ir 13. Saeimas deputāts, vairāku Latvijas nevalstisko organizāciju biedrs un izpildinstitūciju pārstāvis, kā arī Kustības “Par!” izpilddirektors un valdes loceklis.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties